November 28, 2020
Portali Shprehja

Pamjet nostalgjike zbulojnë se si njerëzit argëtuan veten para se të shpikej Netflix

Këta përdorues të rrjeteve sociale kujtojnë se si ishte para Netflix, kur videot e vendosura në kuti, kasetat dhe kasetofonët e makinave ishin të gjitha të bezdisshme, transmeton lajmi.net.

Bored Panda rounded up a selection of nostalgic viral images that show how technology has evolved, including now defunct Microsoft Windows XP on a shared computer

Another individual contributed a photograph of a television and video cassette player on wheels that was once used for teaching purposes

Përdoruesit e Reddit nga e gjithë bota kanë shpërndarë imazhe të gjërave që i kanë argëtuar ata si fëmijë dhe adoleshentë.

Një person ndau ekranin e Microsoft Windows XP, duke reflektuar vitet e kaluara që ndanin një kompjuter me familjen e tyre. /Lajmi.net/

A music lover contributed a photograph of a CD that had been carefully curated with their favourite songs

One person sparked memories of removing car stereos to avoid having them stolen while the vehicle is parked

Another person shared their collection of VHS tapes, admitting they still remember having to swap recordings halfway through watching Titanic

A former student sparked memories from the Nineties, by sharing a photograph of a pencil with cartridges

One person remembered the trend for clear gadgets, as they rounded up a see-through telephone, computer and games console

A gadget lover argued the Motorola Razr is still the 'coolest' mobile phone to have ever been created

Të Ngjajshme

Shefi nuk po ia jep paret, punëtori hip në skele dhe fillon ta prishë shtëpinë që e ndërtoi

admin

Policët marrëdhënie në orar të punës, harrojnë radion hapur

admin

Ky është njoftimi më i çuditshëm gjatë pandemisë

admin

Leave a Comment