January 19, 2021
Portali Shprehja

Paraburgim 30 ditor për vëllezërit Useini

Vëllezërve Nefi dhe Ibro Useini u është shqiptuar paraburgim 30 ditor, pasi që tashmë i kanë mbajtur 8 ditë. Gjykata Themelore në Ohër ua zgjati këtë masë pasi dje Prokuroria e Ohrit ngriti akuzë kundër tyre për dhunë për shkak të një përleshjes para një hoteli. Të dy vëllezërit, të cilët fillimisht ishin në arrati, në paraburgim janë që prej 26 gushtit. Vëllezërit Useini janë nën hetim për rrahjen e Spire Topalovskit nga Ohri.

Të Ngjajshme

Bërns: Inaugurimi i Biden, fillimi i unitetit në mbarë SHBA-në

admin

Shumica parlamentare, pa zgjidhje për mungesën e kuorumit

admin

“Uji i Bekuar” -Rituali i puthjes së kryqit, rrezik për përhapjen e virusit

admin

Leave a Comment