May 12, 2021
Portali Shprehja

Parcela përball Holidej In, Boçvarski: Urbanizimi të vazhdojë sipas nevojave të komunës

Ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Blagoj Boçvarski, në edicionin e sotëm të emisionin “360 Gradë” në Alsat tha se ekspertët nga Komuna Qendër, në territorin e së cilës është parcela përball hotelit Holiday In, duhet të vendosin për Planin e Detajuar të Komunës dhe për atë nëse duhet ose jo të ndërtohet në këtët pjesë.

“Edhe nëse vjen elaborat për pezullim, në Ministri, nuk do të vendosë Boçvarski, por një komision ekspertësh që të mos ndikojë në politikën në lidhje me këto çështje. Sigurisht, qëndrimi im, në përgjithësi, është se urbanizimi duhet të vazhdojë në përputhje me nevojat e komiave” tha Boçvarski.

.

Të Ngjajshme

Strugë-Qafëthanë, Nikollovski pa përgjigje për rindërtimin e rrugës

admin

Komitet për bashkëpunim ekonomik mes RMV-së dhe Greqisë

admin

Qytetarët: Veprimi i Artan Grubit, për pikë politike!

admin

Leave a Comment