January 30, 2023
Portali Shprehja

Pas 2 vitesh pezullim, Donald Trump kthehet në Facebook dhe Instagram

Meta ka njoftuar të mërkurën se do të rikthejë profilet e Donald Trump në Facebook dhe Instagram.

Ish-Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës ishte përjashtuar para dy vitesh nga këto dy platforma, pas ngjarjeve të 6 Janarit në Kapitol.

“Mendojmë se rreziku (ndaj sigurisë publike) është ulur mjaftueshëm. Për këtë arsye, ne do të rikthejmë profilet e zotit Trump në Facebook dhe Instagram në javët në vijim. Gjithsesi, po e bëjmë këtë me masat e duhura që të mos përsëriten shkeljet e mëparshme”, tha Nick Clegg, President i Çështjeve Botërore të Meta.

.

Të Ngjajshme

Qeveria lavdërohet me kupon fiskal rus, Kovaçevski kërkon falje

Vazhdon mësimi online në Strugë, Inspektorati i arsimit prej nesër në teren

Shkarkohet Danella Arsovska, nuk është më kryetare e BNJV-së

Leave a Comment