January 16, 2022
Portali Shprehja

Pas nënshkrimit të marrëveshjes me një kompani indiane, “Menora Enkidu” lidhi bashkëpunimin me dy korporata franceze

Menora Enkidu Logistics and Consulting është një kompani private me seli në Shkup. E themeluar në korrik 2020, profesionistë shumë të kualifikuar dhe me përvojë që punojnë në fushën e konsulencës së biznesit dhe tregtisë ndërkombëtare.

” Menorah Enkidu Logistics and Consulting ” është në pronësi private dhe nuk është e lidhur me fondet dhe personat e tjerë juridikë, të cilët do të kishin ndikim në punën e tyre ose në procesin e vendimmarrjes. Kjo kompani ofron ekspertizë për eksport, import, rieksport të produkteve të kërkuara.

Tact Watches

“Fokusi i vërtetë i kompanisë sonë është ari, diamantet dhe karburantet. “Ne kemi një minierë ari dhe një rafineri, të cilat ndodhen në vendet afrikane”, tha këshilltari  Bajramali Saiti .

” Menora-Enkidu and Logistics Consulting ” bashkëpunon me më shumë se 63 vende dhe operon sipas rregullave të tregtisë ndërkombëtare (OBT).

“Kemi lidhur marrëveshje bashkëpunimi me vende si Amerika, Turqia, Izraeli, Shqipëria, Kosova, Maroku, Mauritania, Mali dhe vende të tjera. ” Menora Enkidu nuk bashkëpunon me kompanitë që kanë embargo nga Kombet e Bashkuara (OKB), Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA) dhe Bashkimi Evropian (BE)”, shtoi Saiti .

Ai tregon se ata punojnë me një rrjet profesionistësh ku shkëmbejnë idetë e tyre për të përmirësuar njohuritë e tyre.

“Forca jonë është te njerëzit tanë, aftësia, mirëkuptimi dhe integriteti i të cilëve na mbajnë në ballë të biznesit tonë.” “Ne gjithmonë përpiqemi të qëndrojmë të përditësuar me informacionet më të fundit të biznesit dhe të zgjerojmë tregtinë ndërkombëtare.”

“Klientët tanë dhe klientët potencialë mund të jenë të sigurt se do të marrin shërbim cilësor. Ne do të bëjmë gjithçka që është e mundur për të garantuar sigurinë e produkteve nën kujdesin tonë. Në Menora Enkidu Logistics and Consulting , qëllimi ynë është të ofrojmë shërbime të shkëlqyera për klientët tanë dhe të krenohemi me integritetin dhe kompetencën e kompanisë dhe punonjësve tanë.

Interesi i klientëve të tyre është gjithmonë i pari.

“Ne do të sigurohemi që ta tregojmë veten në dritën e duhur.” Ne jemi përgjegjës për standardet më të larta duke përmbushur nevojat e klientëve tanë në mënyrë të saktë dhe të plotë. “Qëllimi ynë është bashkëpunimi afatgjatë i bazuar në besim, transparencë dhe partneritet të ndërsjellë”, përfundoi këshilltari  Bajramali Saiti .

Të Ngjajshme

Maqedonia hynë në “zonën e kuqe” për Bullgarinë: Nga 19 janari nevojitet PCR test ose 10 karantinë

admin

Kuvendi në pauzë, Xhaferi në konsultim me koordinatorët

admin

“BDI avancoi gruan”, Vjollca Ademi i reagon Ilire Dautit

admin

Leave a Comment