May 28, 2023
Portali Shprehja

PDSH mban Kuvendin zgjedhorë në Studeniçan, zgjidhet kryetari i Degës

Partia Demokratike Shqiptare ka mbajtur Kuvendin Zgjedhore në Studeniçan, mbledhje në të cilën ka zgjedhje organet dhe kryetarin e Degës.

Për kryetar të Degës u zgjodh Nimetulla Kadriu, student i diplomuar në degën e Bujqësisë.

Në mbledhjen e kuvendit morren pjesé afersisht 70- kuvendar të ri té kësaj partie.
Të gjithë këtë akt e ka ndjekur nga afer edhe kryetari i kësaj partie Menduhi Thaci.

Të Ngjajshme

Ekspert Marketingu në Google Ads: Përjashtimi i gjuhës shqipe penalizon bizneset

Një grua në Sariyer, rrethi i Stambollit, ka shkuar për të votuar e shoqëruar nga keci i saj

Kreu i “OpenAI”: Nëse rregullat për inteligjencën artificiale në Evropë janë shumë të rrepta – do të largohemi

Leave a Comment