May 21, 2022
Portali Shprehja

Pendarovski: Lapidari në Sllupçan i paligjshëm, si përmendoret në Shkup

Në aspektin politik, deri sa të jemi gjallë ne, edhe 100 vite më vonë, shqiptarët do të thonë se këto janë mbrojtësit e të drejtave të njeriut dhe heronjë, ndërsa dhe maqedonasit do të thonë se terroristët që vrasin policë dhe këto të drejta do të fitoni përmes institucioneve, deklaroi presidenti Pendarovski.

“Fakti që Kulla në Sllupçan nuk ka marrë konfirmim nga nga Kuvendi për përmendoret, tregon se objekti është ndërtuar pa leje, sikur 90 për qind të monumenteve në shesh. A hiqet prej saj? asgjë.

Tact Watches

Nëse e largojmë këtë nga Sllupçani, atëherë le ti largojmë edhe përmendoret e vendosura në sheshin e Shkupit”, deklaroi presidenti i vendit.(INA)

Të Ngjajshme

Fjalori vulgar i Xhaferit, Komisioni i Etikës mblidhet javën e ardhshme

Pa rishikimin e buxhetit nuk ka masa

Rusia mund të marrë 100 miliardë dollarë nga BE-ja për gazin në vitin 2022

Leave a Comment