December 3, 2022
Portali Shprehja

Për shkak të bllokimit të hekurudhës, treni i cili u nis nga Shkupi para 7 orësh ende nuk ka arritur në Manastir

Treni është ndalur në Bogomillë, për shkak se në fshatin Slepçe ka një tren mallrash të dëmtuar, për shkak të të cilit është bllokuar shina dhe treni i udhëtarëve nuk mund të kalojë, dhe si pasojë e bllokadës udhëtarët presin me orë të tëra në stacionin hekurudhor. , ka raportuar portali Plusinfo.

Treni u nis në orën 14:30 dhe portali shkruan gjithashtu se pasagjerët që jozyrtarisht janë rreth 120, ndajnë në rrjetet sociale se nuk e dinë se për çfarë bëhet fjalë dhe konduktori u ka thënë se mund të presin deri sa mesnatë. Ata thonë se nuk kanë marrë asnjë transport alternativ nga MZ, por janë lënë të presin në stacionin hekurudhor.

Sipas informacioneve të portalit, në fshat është nisur një lokomotivë ndihmëse nga Shkupi. Fjetja rreth orës 19:00, që të shtyjë trenin e prishur dhe të vazhdojë qarkullimin për në Manastir.

Kjo nuk është hera e parë që udhëtarët udhëtojnë në këtë linjë për disa orë. Pothuajse një vit më parë, i njëjti tren në linjën Shkup-Manastir ishte vonuar për 8 orë, që në fund të mos arriti fare në qytet, por të ndalonte në Prilep.

.

Të Ngjajshme

Kalendari historik i datës 2 dhjetor

Më në fund MPB-ja tregoi se si seanca e mbyllur përfundoi në YouTube

Pushtoi fushën me flamurin ylber dhe disa mesazhe në fanellë, italiani zbulon se çfarë i tha Infantino pas ndeshjes

Leave a Comment