January 31, 2023
Portali Shprehja

Për shkak të punimeve, mbyllet ky aks rrugor!

Për shkak të dëmtimit të kanalit, rruga Buzalkovo-Slivnik do të mbyllet për qarkullim me vendosjen e barrikadave dhe sinjalistikës së komunikacionit. Në vendin e dëmtimit do të kryhen punime ndërtimore. Komunikacioni nuk mund të vazhdojë përmes Buzallkovës në drejtim të fshatit R’levci, njofton Komuna e Velesit.

Qarkullimi nuk do të zhvillohet deri në përfundimin e plotë të punimeve të ndërtimit.

– Luten qytetarët – shfrytëzuesit e drejtimit të treguar rrugor të tregojnë mirëkuptim dhe durim për përfundimin e sigurt dhe më të shpejtë të punëve ndërtimore, thonë nga Komuna e Velesit.

.

Të Ngjajshme

Rrëzohet helikopteri në Itali, humb jetën piloti 45-vjeçar

Ahmeti: Vetingu të përfshijë edhe personat që shpifin

admin

Lista Serbe: Asociacioni duhet të ketë kompetenca ekzekutive

Leave a Comment