10.3 C
Skopje
November 17, 2019
Informacione Rajoni dhe Bota

Për tri vjet janë parashkruar mbi 170 mijë lëndë, buxheti u dëmtua mbi 2 milionë euro

Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), me përkrahje të Departamentit të Shtetit Amerikan – Byrosë së Narkotikëve Ndërkombëtar dhe Çështjeve të Zbatimit të Ligjit (INL) dhe NED-it, ka publikuar raportin: “Amnistia e ligjshme e milionave të kundërvajtjeve”, raporton Ekonomia Online.

IKD-ja ka gjetur se për 3 vjetët e fundit janë parashkruar mbi 170 mijë lëndë në të gjitha gjykatat e vendit.

Përderisa buxheti i shtetit del se është dëmtuar me mbi 2 milionë euro.

Artikuj të ngajshëm

“Zgjidhja e çështjes së Kosovës varet nga zgjedhjet në SHBA, mund të zgjasë edhe disa vite”

shprehja

Zaevi i zënë ngushtë, a do ta largojë një ministër nga kabineti i tij?!

shprehja

Kasami mobilizon strukturat partiake në komunën e Likovës

shprehja