March 25, 2023
Portali Shprehja

Polici kreativ, vizaton diagramën e aksidentit në mes një makine dhe dreri

Një oficer policie u bë kreativ pasi u dërgua për të kontrollur një incident me makinë dhe një dreri.

Departamenti i Policisë Kenosha postoi një vizatim të një ‘aksidenti’ të tillë në Facebook, pasi një oficeri duhej të bënte një diagram të aksidentit dhe se si kishte ndodhur.

Polici në vizatimin e tij, paraqiti momentin e goditjes së drerit, nga këndvështrimi i shoferit. Në vizatim vërehen edhe disa detaje krejt të panevojshme, si frekuancat e radios, tipi i makinës, etj.

.

Të Ngjajshme

Ishujt Svalbard kanë “ditë” që zgjasin 4 muaj

Protesta në Francë kundër reformës së pensioneve, qindra të arrestuar

Krasniqi dhe Gjakova, në finale të turneut në Tbilisi të Gjeorgjisë

Leave a Comment