January 21, 2021
Portali Shprehja

Policia rrugore në Shkup dhe Tetovë do të pajiset me kamera

Përmes instalimit të kamerave në pajisjet e zyrtarëve policore Ministria për Punë të Brendshme do t’i luftoj parregullsitë në trafik dhe njëkohësisht do të minimizoj ndikimin e faktorit njeri. Ministri për Punë të Brendshme, Oliver Spasovski theksoi se vetëm kur të mos ketë ndikim nga faktori njeri, atëherë do të ketë rezultate më të mira, nuk do të ketë selektim dhe do të kemi transparencë më të mirë.

Të Ngjajshme

Fetai në fjalët përfundimtare: Spekulim, viktimat nuk janë njohur me fëmijët e Veljanoskit

admin

Fetai: Nuk ka prova që lidhin Veljanovskin me rastin “Monstra”

admin

Seancë e re për “Monstrën”, palët do të japin fjalët përfundimtare

admin

Leave a Comment