December 8, 2022
Portali Shprehja

Prodhuesit po rrisin prodhimin, por konsumatorët janë të shqetësuar për inflacionin dhe rritjen e kostos së jetesës

Fillimisht kishte mungesë makinash për shkak të krizës së çipeve, ndërsa tani ka më pak blerës, kështu që prodhuesit e makinave po stimulojnë kërkesën me zbritje, edhe ata që nuk ofrojnë zbritje prej kohësh. Kjo vlen për tregun e madh dhe konkurrues gjerman. 

Sipas një studimi të ri nga Qendra Automotive Research (CAR) në Duisburg, Gjermani.

Ky trend madje duhet të rritet në muajt në vijim. Prodhuesit po rrisin prodhimin, por konsumatorët janë të shqetësuar për inflacionin dhe rritjen e kostos së jetesës. Për shembull, Hyundai i30 është edhe 20 për qind më i lirë, dhe modeli premium A3 është gjithashtu me zbritje.

.

Të Ngjajshme

Kur pastroni tualetin, harroni KËTË VEND, dhe pikërisht këtu është burimi i baktereve

Teknika kineze e prodhimit të çajit në listën e thesareve jomateriale të UNESCO-s

Stojanovski: Buxheti 2023 nuk iu përgjigjet nevojave të qytetarëve

Leave a Comment