September 26, 2020
Portali Shprehja

Prokuroria kontrollon dokumentacionet e disa portaleve

Prokuroria njoftoi se me urdhër të tyre, policia ka hyrë në tre kompani që hapën portale të internetit në prag të zgjedhjeve parlamentare. Uebsajtet nuk kanë pasur impresum, adresë, seli apo çmimore për reklamat politike me pagesë. Policia dyshon se partitë politike kanë paguar për t’u reklamuar në faqet që janë të reja dhe nuk kanë vizita. Jozyrtarisht, dokumentet janë konfiskuar nga ndërmarrjet ku është reklamuar VMRO-DPMNE dhe bëhet fjalë për portalet – srekja.mk, lady.mk, gradina.mk, indigo.mk, ekran.mk, visitkopje.mk, biznisvesti.mk dhe times.com. mk.

Të Ngjajshme

Qytetarët e Maqedonisë do të mund të kalojnë transit nëpër Kosovë pa PCR test

admin

Mbrojtja e mjedisit do ta rrisë koston e energjisë elektrike

admin

Problemi me deponinë në Strugë, i pazgjidhur

admin

Leave a Comment