November 27, 2022
Portali Shprehja

Propozim-ligji për racion studentor në seancë kuvendore

Propozim ligji për ndryshimin e Ligjit për racion të subvencionuar studentor, me procedurë të shkurtuar, është në rend të ditës të vazhdimit të seancës së 91-të të Kuvendit të Maqedonisë së Veriut.

Projektligji për ndryshimin e Ligjit për ushqime të subvencionuara të studentëve parasheh që deri më 15 mars të vitit të ardhshëm çdo student në vend të paguhet 120 denarë për ushqim ose 2400 denarë në muaj.

.

Të Ngjajshme

Temperatura të ulëta dhe reshje të shiut dhe borës paralajmërojnë sinoptikët për ditët në vazhdim

110 vjetori, parlament historik Kosovë-Shqipëri

Rasti i kompanive që manipuluan për të marrë energji më të lirë, nuk është denoncuar në Prokurori

Leave a Comment