May 21, 2022
Portali Shprehja

Protugjer: Mungon lidershipi në “fotografinë e madhe”

Ish gazetarja dhe këshilltarja aktuale për jetë dhe biznes, Ida Protugjer, në “200” në Alsat, tha se mosfunksionimi i sistemit dhe institucioneve vjen si pasojë e mungesës së lidershipit dhe analizës së fotografisë së madhe në çdo sektor.

Tact Watches

“Kriza e udhëheqjes, mungesa e një pasqyre të madhe janë arsyeja e mosfunksionimit të institucioneve. Dhe mosfunksionimi i institucioneve i vendos qytetarët në gjendje mbijetese dhe vendos të gjitha burimet për t’u përballur me stresin ndërsa stresi afatgjatë reflekton keq në shëndetin mendor të qytetarëve dhe potenciali dhe burimet për krijim nuk mund të çlirohen. Si për ta personalisht ashtu edhe për komunitetin”, tha Protugjer. /Alsat.mk

.

Të Ngjajshme

Rusia mund të marrë 100 miliardë dollarë nga BE-ja për gazin në vitin 2022

Rita Ora me të dashurin marrin gjithë vëmendjen në shfaqjen e modës ‘Dior Men’s SS/23’

Punëtorët në Maqedoni të papaguar për orët shtesë

admin

Leave a Comment