December 3, 2022
Portali Shprehja

Pse nuk duhet ta thani fytyrën me peshqir pas larjes? Dhe pse nuk duhet ta bëni më?!

Duke e fshirë fytyrën në këtë mënyrë, do të bëni më shumë dëm sesa mirë. Ekspertët pohojnë se kjo zvogëlon efektivitetin e produkteve për kujdesin e lëkurës.

Lëkura duhet të jetë e lagur (jo plotësisht e lagur) në mënyrë që produktet që aplikoni në të, të kenë efektin maksimal.

Prandaj është mirë që të filloni të aplikoni kremra, serume dhe preparate të tjera kur lëkura është pak e lagur dhe kur nuk ka avulluar i gjithë uji nga sipërfaqja. Përveç kësaj, bakteret dhe qelizat e vdekura të lëkurës grumbullohen në peshqir dhe numri i mikroorganizmave të dëmshëm.

Kjo ndodh veçanërisht ritet peshqirin e fytyrës e mbani në banjë, ku ka lagështi dhe nxehtësi më të madhe, gjë që favorizon riprodhimin e baktereve.Kjo është arsyeja pse është një alternativë më e mirë për të tharë fytyrën tuaj me peceta.

.

Të Ngjajshme

Kalendari historik i datës 2 dhjetor

Më në fund MPB-ja tregoi se si seanca e mbyllur përfundoi në YouTube

Pushtoi fushën me flamurin ylber dhe disa mesazhe në fanellë, italiani zbulon se çfarë i tha Infantino pas ndeshjes

Leave a Comment