May 28, 2023
Portali Shprehja

Punëtorët e NQP Shkup kërkojnë rritje të pagave

Sindikata e NQP Shkup kërkon rritje të pagave dhe paralajmërojnë protestë nëse paga e muajit maj nuk është më e lartë.

Sindikata e NQP Shkup kërkon harmonizim të pagave për gjithë punonjësit me paga minimale, në të kundërtën ata do të protestojnë.

Ato theksojnë se rritja e pagave që u takon ligjërisht është 2.170 denarë dhe kërkojnë t’u paguahet me pagën e muajit maj.

Sipas tyre, pagat e shoferëve dhe serviserëve janë të ulëta, kurse shpenzimet janë rritur. Për këto arsye, thonë nga NQP Shkup, shumë shoferë dhe serviserë kanë dhënë dorëheqje.

.

Të Ngjajshme

Një grua në Sariyer, rrethi i Stambollit, ka shkuar për të votuar e shoqëruar nga keci i saj

Kreu i “OpenAI”: Nëse rregullat për inteligjencën artificiale në Evropë janë shumë të rrepta – do të largohemi

Grupi parlamentar i ASH-së i reagon Bilall Kasamit: Nga ju dalin vetëm mesazhe përçarëse

Leave a Comment