-4 C
Skopje
February 25, 2019
Informacione Vendi

Putin ka dërguar diplomatë për të rrënuar marrëveshjen për emrin, ja kush akuzon (VIDEO)

Kryetari i Partisë Liberal – Demokrate të Serbisë, Çedomir Jovanoviq në një intervistë për “Makfax” ka theksuar se ka ndikim rus në Balllkan.

Sipas tij, presidenti rus Vlladimir Putin ka dërguar diplomatët e tij në Athinë që ta blejnë të djathtën ekstreme me qëllim të rrënimit të marrëveshjes së Prespës të arritur midis palës greke dhe maqedonase për zgjidhjen e kontestit të emrit të Maqedonisë.

.

Burimi i lajmit

Artikuj të ngajshëm

Kryetari i Fushë Kosovës flet për kufijtë kadastral me Prishtinën, mungesën e ujit, ajrin e ndotur

shprehja

Ohër, ekspertët alarmojnë për rritjen e nivelit të liqenit

shprehja

Ish-ministri serb kërkon që të mos trajtohen në spitalet e Beogradit kosovarët që vuajnë nga kanceri

shprehja