October 4, 2023
Portali Shprehja

Qeveria amerikane ka publikuar një hartë me pikat më të mëdha të UFO-ve

Qeveria amerikane dihet se është e fshehtë kur bëhet fjalë për rastet e UFO-ve, por Departamenti Amerikan i Mbrojtjes tani po përpiqet të jetë më transparent. Ministria ka publikuar një dokument që zbulon pikat e nxehta të rasteve të UFO-ve në mbarë botën. Është krijuar një hartë që tregon zonat ku janë parë më shumë UFO nga viti 1996 deri në vitin 2023.

Ndër të tjera, harta tregon pikat e nxehta të UFO-ve në Nagasaki dhe Hiroshima, Japoni, brigjet lindore dhe perëndimore të Shteteve të Bashkuara, veçanërisht në Kaliforni dhe pjesë të Lindjes së Mesme, duke përfshirë Irakun dhe Sirinë.

Në Japoni, rajoni që përfshin Nagasaki dhe Hiroshima qëndron si një pikë e nxehtë. Këto qytete ishin objektiva famëkeqe të sulmeve bërthamore amerikane në vitin 1945. Një tjetër pikë e nxehtë japoneze është qyteti i Inomachi në prefekturën e Fukushimës, i cili shpesh quhet “Qyteti i UFO-ve”. Inomachi është gjithashtu shtëpia e Laboratorit Ndërkombëtar të UFO-ve, i cili u themelua në vitin 2021 dhe drejtohet nga entuziast Takeharu Mikami.


Foto: AARO

Në qershor, laboratori publikoi gjashtë imazhe të “UFO-ve të mundshme”, të nxjerra nga 494 raporte të marra gjatë një viti. Megjithatë, shumica e këtyre UFO-ve doli të ishin drone, zogj ose thjesht reflektime.

Harta e Qeverisë së SHBA është pjesë e dokumentit të Trendeve të Raportimit të UAP, i disponueshëm në një faqe të re të internetit të AARO, divizioni i UFO-ve që u formua korrikun e kaluar. Faqja e internetit ka për qëllim t’i ofrojë publikut informacion në lidhje me përpjekjet e AARO për të kuptuar dhe zgjidhur fenomene të paidentifikuara. Ai gjithashtu premton të ndajë foto dhe video të deklasifikuara të rasteve të zgjidhura të UFO-ve.

.

Të Ngjajshme

‘Emoji-t’ po vijnë në Gmail

Facebook dhe Instagram mund bëhen me pagesë

Deponia e Nakushtakut prap tymon, dikush e ndez zjarrin natën

admin

Leave a Comment