February 26, 2021
Portali Shprehja

Qeveria miraton Aneks-Marrëveshjen për furnizimin e vaksinave të aprovuara nga OBSH-ja

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e 46-të, shqyrtoi dhe miratoi Informacionin për arritjen e një Aneksi të Marrëveshjes për marrjen e obligimeve nga datë 19.11.2020, të lidhur midis Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Lidhjes Globale të Vaksinave (GAVI) (GAVI ALLIANCE)), për furnizimin e një vaksine të aprovuar për KOVID-19 përmes mekanizmit COVAX, për sigurimin e qasjes globale dhe të barabartë në vaksinat e sigurta dhe efektive për KOVID-19.

.

Të Ngjajshme

Partitë me qëndrime të ndara rreth dënimit të Mijallkovit

admin

“Monstra”, qindra forca police bllokuan Shkupin që në mëngjes

admin

Në shekullin 21 banorët e Tetovës nuk kanë ujë

admin

Leave a Comment