May 11, 2021
Portali Shprehja

Qeveria ndan 6 milionë euro për gastronominë, jep lajmin e mirë edhe për mjekët dhe policët – Iliria News Agency

Qeveria ndan 6 milionë euro për gastronominë, jep lajmin e mirë edhe për mjekët dhe policët – Iliria News Agency

Të Ngjajshme

Brenda 6 muajve, pas pensionimit, Gani Thaçi mori mbi 176 mijë euro nga BKS – Iliria News Agency

admin

Ardita Sinani, zgjedhet kryetare e Preshevës – Iliria News Agency

admin

Ardita Sinani zgjedhet kryetare e Preshevës – Iliria News Agency

admin

Leave a Comment