January 23, 2022
Portali Shprehja

Qeveria obligon institucionet që t’i pranojnë vërtetimet elektronike gjyqësore, të mos kërkohen të shtypura

Qeveria sot ka sjell vendim që të obligojë të gjitha organet dhe institucionet në kompetencë të saj që në kuadër të punës së tyre të pranojnë vërtetimet elektronike nga evidenca e gjobave, gjegjësisht vërtetimet për për mospërndjekje, me vlerë të njëjtë dhe ato që jepen në formë të shtypur.

Ky detyrim i Qeverisë vjen pas njoftimit të Këshillit për teknologji informatike – komunikuese që në organet gjyqësore ende kërkohen vërtetime në formë të shtypur, transmeton TV21.

Tact Watches

Të Ngjajshme

Regjistrohen 1.424 raste të reja me virus

admin

Çmimet e larta të rrymës rrezikojnë ekonominë e qytetit në Kumanovë

admin

Ministrja e mbrojtjes e Maqedonisë kundër Rusisë, në mbrojtje të Ukrainës

admin

Leave a Comment