January 20, 2021
Portali Shprehja

Qeveria sot do të mbajë seancë konstituive

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, sot në mesditë në sallën solemne do ta mbajë mbledhjen e parë konstituive.

Në mbledhjen e parë konstituive pritet të shqyrtohen propozimet për përcaktimin e zëvendësve të Kryetarit të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, propozimet për emërimin e kryetarëve dhe anëtarëve të komisioneve themelore të Qeverisë, si dhe propozimet për emërimin e kryetarëve dhe anëtarëve të komisioneve të posaçme.

Të Ngjajshme

Gjobiten 65 vozitës në Saraj, 15 pa patentë shoferi

admin

Temperatura në të gjithë vendin nën zero, minus 14 gradë në Berovë

admin

Bërns: Me inaugurimin e nesërm vazhdon demokracia amerikane

admin

Leave a Comment