June 18, 2021
Portali Shprehja

Qoftë kjo festë gëzim për të gjithë – Iliria News Agency

Kryeministri Albin Kurti ka uruar festën e Fitës Bajramit. Kurti ka shkruar se me këtë rast t’i kujtojmë kufizimet e përjetuara gjatë Ramazanit, ashtu që reflektimet nga ky muaj të na shoqërojnë përgjatë gjithë vitit.

Ky është urimi i plotë i kryeministrit:

Në mesin e begative të festës së Bajramit le t’i kujtojmë kufizimet e përjetuara gjatë Ramazanit, ashtu që reflektimet nga ky muaj të na shoqërojnë përgjatë gjithë vitit.
Në këtë ditë feste, le të shumëfishojmë lumturinë duke e ndarë me të tjerët, duke uruar më të mirat për njëri-tjetrit dhe duke u kujdesur për shëndetin e njëri-tjetrit.
Mbarësia e kësaj dite le të vulos besimin se çdoherë mund të japim më shumë, më shumë sesa që marrim.
Qofshin zemrat tuaja gjithmonë burim shprese! Qoftë kjo festë gëzim për të gjithë!

Të Ngjajshme

Nis Samiti në Vjenë, këto janë temat që po diskutohen – Iliria News Agency

admin

Ja pse Holanda votoi pro nisjes së negociatave mes BE-së dhe Shqipërisë – Iliria News Agency

admin

Takimi i Vjosës me Erdogan in – Iliria News Agency

admin

Leave a Comment