Qytetarët që dalin nga shteti duhet të nënshkruajnë deklaratë se tre muaj nuk kthehen

loading...

Çdo qytetarë që do të vendos që të del jashtë shtetit, do të duhet të nënshkruaj deklaratë se tre muaj nuk do të kthehet. Kjo u vndos në seancën e sotme qeveritare dhe të cilën e bëri publike kryeministri Oliver Spasovski i cili njëherit apeloi deri tek qytetarët që në këtë moment t’i anulojnë udhëtimet.

“Duhet të ketë mirëkuptim nga qytetarët, dhe duhet të jetë e qartë se ajo që shqiptohet si masë duhet të respektohet. Kjo nuk është situatë ku dikush mund të përzgjedh”, tha Spasovski

.

loading...

Të ngjajshme

Lëvizjet e reduktuara kthejnë ajrin e pastër

shprehja

Wuhani ndalon konsumimin e kafshëve të egra

shprehja

Autobusët prej nesër do të qarkullojnë në dy turne

shprehja

Duke përdorur shërbimet e Portalit Shprehja ju pajtoheni me përdorimin tonë të Cookies. Pranoj Lexo më shumë