January 23, 2022
Portali Shprehja

Rama do të konsultohet me qytetarët për “Ballkanin e Hapur”

Kryeministri shqiptar Edi Rama, pas seancës së sotme të qeverisë tha se ishte marrë një “vendim i posaçëm”, që mundëson një konsultim kombëtar për çështje të rëndësishme që lidhen me ekonominë, shoqërinë, marrëdhëniet me jashtë të Shqipërisë.

Tact Watches

Në këtë drejtim, Rama bëri të ditur se do t’u dërgohet një pyetësor shqiptarëve kudo që ndodhen, për të pasqyruar si qeveri opinionin e tyre për “Ballkanin e Hapur”.

“Me një pyetësor që do t’u vëmë në dispozicion të gjithë shqiptarëve, brenda apo jashtë vendit, do t’i japim jetë një asambleje kombëtare ku do të thithim mendimin e tyre për çështje me rëndësi strategjike për shtetin, për ekonominë, për shoqërinë tonë. Është koha për të lënë mënjanë grackat e konfliktit politik dhe për të menduar për gjërat që na bashkojnë përtej shumë gjërave që na ndajnë, për të bërë hapa të rëndësishëm përpara, përmes këshillave të përbashkëta vendimmarrëse që janë të rëndësishme dhe që kanë një ndikim të drejtpërdrejtë në jetën tonë. shtëpi e përbashkët, Shqipëri”, tha Rama.

Të Ngjajshme

Situata në Ukrainë, Britania paralajmëron për një tjetër plan të Rusisë

admin

Fyu Presidentin Erdogan, gazetarja arrestohet në orën 2 të mëngjesit

admin

Vuçiq mori një listë me 7 persona që po përgatiteshin për ta vrarë

admin

Leave a Comment