February 1, 2023
Portali Shprehja

Rama mbledhë sot në Tiranë liderët e partive shqiptare nga Maqedonia

Kryeministri shqiptar Edi Rama ka ftuar për sot liderët e partive politike nga blloku shqiptar në Maqedoni në një takim jozyrtar në Tiranë.

Tema dhe arsyeja e takimit të thirrur për sot në Tiranë, nga kryeministri Shqiptar Edi Rama me liderët e partive politike shqiptare, mbetet një mister.

Nga kabineti i Ramës nuk sqarojnë agjendën, nuk tregojnë mbi arsyen se pse ai është thirrur dhe pse pikërisht në këtë moment.

.

Të Ngjajshme

Grupi i Zjarrit në Kërçovë: Ahmetin e mbrojmë vetëm ne

Duel i futbollistëve shqiptarë në Kupën e Italisë

Kristian Eriksen, jashtë terrenit deri në muajin prill

Leave a Comment