January 27, 2021
Portali Shprehja

Raste të reja me koronavirus në Preshevë

Njoftimi nga Presheva për infektimet nga Covid-19:

CoVID ambulanca 04.11.2020 – 9 pozitiv

38 pacientë të paraqitur për kontrollë, (24 në kontrollë të parë) 22 të testuar me testin e shpejtë, RTG 8

9 pozitiv nga testet e dërguara PCR, (mosha: 1962, 1954, 1979, 1968, 1956, 1967, 1939, 1940, 1941) 6 negativ

0 pozitiv me test të shpejtë IGM 0 pozitiv IGG 4 pozitiv

2 pacient janë hospitalizuar, 2 në spitalin e Vranjës

Dita e tretë radhazi me rreth 10 pozitiv në PCR test në Covid-19 dhe hospitalizim me gjendje të rëndë!

Gjendja alarmante, kuptojeni!

Të Ngjajshme

Ballafaqim faktesh: Cilat medikamente ndihmojnë ndaj koronavirusit dhe cilat jo?

admin

Finalja me Serbinë, profesori tregon zgjidhjen: Ja opsioni që e mbështesin ndërkombëtarët

admin

Premtimi i Ramës – Ku janë vaksinat e Janarit?!

admin

Leave a Comment