August 14, 2022
Portali Shprehja

Refuzohet amandamenti i opozitës për rritjen e pagave

Qeveria dhe deputetët e shumicës parlamentare e refuzuan amendamentin e opozitës që të gjithë të punësuarve në sektorin publik tu rriten pagat për 2806 denarë.
Deputeti i VMRO-DPMNE-së Bojan Stojanovski, deklsroi se këtë amendament e dorëzuan me kërkesë të Lidhjes së Sindikatave të Maqedonisë, të cilët për momentin protestojnë për rritjen e pagave në sektrein publik.
Sot është dita e fundit e debatit në Kuvend në Komisionin për Financa dhe Buxhet kur debatohet për Rishikimin e Buxhetit.

.

Të Ngjajshme

Kasami: BDI mundohet që tetovarët t’i mashtrojë me koncerte!

admin

Si të përgatisni reçel me kajsi të sinës në shtepi

Ahmeti takoi veteranët e BDI-së

admin

Leave a Comment