February 28, 2021
Portali Shprehja

Refuzohet padia e Nedelkovës kundër Kiro Zdravev dhe dy anëtarëve tjerë të Këshillit Gjyqësor

Prokuroria Themelore Publike ka hedhur poshtë padinë penale të gjykatëses nga Gjykata Supreme, Lidija Nedellkova kundër kryetarit të Këshillit Gjyqësorë, Kiro Zdravev dhe dy anëtarëve tjerë të Këshillit. Gjykatësja  Nedellkova akuzonte kreun e Këshillit Gjyqësorë dhe dy anëtarë tjerë për keqpërdorim të detyrës.

 

.

Të Ngjajshme

Peshkimi joligjor në liqenin e Ohrit rrezikon troftën dhe belushkën

admin

Pollog, dështon menaxhimi i mbeturinave

admin

“Shtetësitë” ASH-AAA: Do ta bllokojmë punën e Kuvendit!

admin

Leave a Comment