September 26, 2020
Portali Shprehja

Regjistrohen 408 shkelje për mos-mbajtje të maskës mbrojtëse

Gjatë 24 orëve të fundit në gjithë territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut janë regjistruar 408 shkelje për mos-mbajtje të maskës mbrojtëse. Nga Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi apelojnë tek të gjithë qytetarët që të respektojnë dhe zbatojnë rekomandimet e miratuara nga Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe të cilat kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

Të Ngjajshme

Qytetarët e Maqedonisë do të mund të kalojnë transit nëpër Kosovë pa PCR test

admin

Mbrojtja e mjedisit do ta rrisë koston e energjisë elektrike

admin

Problemi me deponinë në Strugë, i pazgjidhur

admin

Leave a Comment