19 C
Skopje
October 19, 2018
Jeta

Revista gjermane liston disa nga gjërat që ballkanasit gjithnjë i bëjnë

Revista gjermane „Kosmo“, së fundi ka bërë një listë me disa nga gjërat që të gjithë ballkanasit i bashkojnë. Lista përmban pesëmbëdhjetë gjëra që sipas tyre secilit nga ballkanasit e gjenë vetën në njërën nga këto gjëra:

1. Çdo gjë që ata hanë përmbanë qepë dhe hudhër.

2. Ndajnë dhomën e tyre 10 m2 deri në 25 vjet me vëllezërit e motrat.

3. Në aeroport valixhja e tyre zakonisht është më e madhe nga gjithë të tjerat.

4. Nënat shohin fëmijët e tyre gjithnjë të hollë, edhe në qoftëse ata janë tepër të trash.

5. Ata kanë ilaqe, data e skadimit të cilave ka kaluar shumë kohë më parë.

6. Përdorin qeset e blerjeve për hudhjen e mbeturinave.

7. Ballkanasit kanë lecka të shumta për pastrim të cilat janë komplet të grisura.

8. Në dhomën e gjumit nuk ka një krevat të zakonshëm, por një divan që shtrihet.

9. Asnjëherë nuk i përmbahën recetave gjatë pregatitjës së ushqimit.

10. Ushqimi që ju japin fëmijeve në shkollë, është kryesisht sarma dhe pite

11. Ata besojnë se mund ta shohin të ardhmën e tyre në një llum kafeje.

12. Është praktikë e zakonshme që 600 të ftuar të vijnë në dasmën e tyre, shumica nga ta janë të panjohur.

13. Fshehin alkoolit në shishe plastike nën rroba dhe në valixhen e tyre kur udhëtojnë.

14. Çdo send tek ballkanasit është e stolisur me nga një tentene përmbi, qoftë edhe mbi televizion.

15. Telekomanden e tyre shpesh e mbështjellin me një qese plastike për të mbrojtur nga prishja.

Përkthyer nga Revista Barazia

Artikuj të ngajshëm

Ushqimi numër 1 në botë për luftimin e alergjisë!

shprehja

Po, jam nënë e një vajze, por këtë gjë nuk ma kishte thënë askush deri më sot!

shprehja

Mënyrat më të mira për të larguar mosbesimin ndaj vetes

shprehja