July 3, 2022
Portali Shprehja

Rexhepi: Mbetem deputet i pavarur!

Deputeti Skender Rexhepi – Zejd, në një intervistë për Gazetën LAJM, ka folur për aryset që e çuan ta braktis subjektin “Alternativa”. Ai ka thënë se vendimi ka qenë i rëndë, ndërsa është shprehur se në të ardhmen do të veprojë si deputet i pavarur, duke lënë të kutpohet se nuk do ta kthejë mandatin, siç kërkoi “Alternativa” një ditë më parë.

LAJM: Ju keni njoftuar se do të veproni si deputet i pavarur, por akoma nuk keni dhënë arsyet që ju çuan drejt largimit. A mund të na thoni çfarë ju shtyri të merrni këtë vendim?

Tact Watches

Skender Rexhepi – Zejd: Vendimi nuk ishte fare i lehtë, pasiqë të braktisësh subjektin në të cilin je themelues është mjaft vështirë, por megjithatë ishte e domosdoshme pasiqë u shterën të gjitha mundësitë që udhëheqësia e ngushtë të ndryshoj mendësinë e funksionimit të partisë.

LAJM: A do të vazhdoni ta mbështesni qeverinë aktuale?

Skender Rexhepi – Zejd: Arsyeja e të qenurit pjesë e qeverisë ishte programi qeveritar dhe besoj që ende ka kohë që ky program të filloj të realizohet.

LAJM: A mund t’i bashkoheni ndonjë partie tjetër apo do të vazhdoni të mbeteni deputet i pavarur?

Skender Rexhepi – Zejd: Do të mbetem deputet i pavarur, ndërsa për veprimet e mëtutjeshme koha do të definoj rrugëtimin politik.

Të Ngjajshme

“Kurseni energji”, Gjermania paralajmëron qytetarët për mungesë të gazit

Nëse ju enjten gishtat vuani nga kjo sëmundje

Rina Balaj shfaqet sensuale dhe provokuese në pozat e reja

Leave a Comment