14 C
Skopje
October 20, 2019
BLUE

Rihanna bën deklaratën e fortë për presidentin Trump, e quan të sëmurë mentalisht

Rihanna ka thënë në një intervistë se “qenia me e sëmurë mentalisht në Amerikë për momentin duket se është presidenti i saj”, derisa ka pozuar për herë të nëntë për ballinën e revistës Vogue

Rihanna është bërë tashmë edhe një fuqi në botën e modës dhe bukurisë pasi promovoi brendet e saj të cilat i ka quajtur Fenty.

Ajo do të jetë në ballinë të numrit të Vogue te nëntorit, bukuroshja nga Bahamet ka treguar se si e ka ndërtuar perandorinë e saj nga asgjëje, ku tani po i shpërblehet. Po ashtu, në një intervistë të gjatë ajo ka folur edhe për të dashurin e saj Saudi ku ka thënë se është e lumtur dshe ka folur edhe për albumin e saj të nëntë që do të publikohet së shpejti.

Por, 31 vjeç ka qenë shumë më ndryshe ku ka foilur për Donald Trump, të cilin e ka quajtur mentalisht të sëmurë.

Por, 31 vjeç ka qenë shumë më ndryshe ku ka foilur për Donald Trump, të cilin e ka quajtur mentalisht të sëmurë.

“Merrne një araba me të njëjtën armë dhe dërgoje në të njëjtin Walmart dhe nuk ka mundësi që Trump do të del publikisht me ndonjë mendim që tregon se ai ka probleme shëndetësore mentale. Njeriu që është më i sëmuari në Amerikë për momentin duket se është presidenti”, ka shtuar ajo, derisa ka folur për dy ngjarjet në El Paso dhe në Dayton ku pati vrasje në masë të njerëzve civil.

Artikuj të ngajshëm

Blerona bën ndryshimin e radhës pas rënies në peshë, duket ende më e bukur!

shprehja

Rita Ora rrëmben çmimin ‘Latin American Music Awards 2019’

shprehja

Gili flet për problemet në martesë me bashkëshortin Ilir Berani

shprehja