August 5, 2021
Portali Shprehja

Rikthehen terminet për viza në Ambasadën e Gjermanisë – Iliria News Agency

Nga 25 qershori, janë aprovuar lehtësime të kufizimeve të udhëtimit nga Kosova drejt Gjermanisë për personat plotësisht të vaksinuar kundër Covid-19.

Me efekt nga data 25 qershor për personat plotësisht të vaksinuar kundër Covid-19 sërish do të jenë të mundshme udhëtimet nga Kosova drejt Gjermanisë me parakushte të caktuara.

Personat plotësisht të vaksinuar, 2 javë pas marrjes së vaksinës së fundit do të mund të udhëtojnë drejt Gjermanisë për vizita, udhëtime afariste dhe qëllime turistike, me kusht që posedojnë vizën eventualisht të nevojshme.

Personat plotësisht të vaksinuar, sipas parashikimeve nga fillimi i korrikut sërish mund të caktojnë termine për viza Schengen.

Me rastin e parashtrimit të kërkesës, duhet të paraqiten dokumentet mbi statusin e vaksinimit. E nevojshme për udhëtimin hyrës është një dëshmi mbi vaksinimin e plotë dhe të bërë së paku para 14 ditësh me një vaksinë të lejuar edhe në Gjermani.

Të Ngjajshme

Nusja 21-vjeçare vdes një orë pas dasmës, kjo është arsyeja – Iliria News Agency

admin

Nuk na duhet bota serbe – Iliria News Agency

admin

Sali Berisha në “luftë” me Sekretarin amerikan të Shtetit, e padit për shpifje – Iliria News Agency

admin

Leave a Comment