December 5, 2022
Portali Shprehja

Sa është e rrezikshme situata në veri të Kosovës?

Nuk mund të them se sa është rrezikshme situata në veri të Kosovës, por si veprim sigurisht që mundë destabilizojë situatën në veri të Kosovës, tha ambasdori i Kosovës në Maqedoni, Florian Qehaja, sonte në Programin 200.

“Nuk ka përgjigje definitive, nuk kisha dashur që të klasifikojë nivelin e rrezikut, por si veprim mundë të kontribojë në destabilizimin e veriut të Kosovës,  e që mundë të ketë ndikime (të paktën politike) për vendet e rajonit”, tha ambasadori Qehaja.

Ai shtoi se Serbia po minon investimin mbi 10vjeçar që ka bërë Republika e Kosovës në veri./Alsat.mk

.

Të Ngjajshme

Mbyllen 15 minutat e para të shtesave, mbetet 1-1 rezultati mes Japonisë dhe Kroacisë

Si t’i heqim njollat ​​e yndyrshme nga rrobat

Gjermania do të ketë më shumë pleq në vitin 2070

Leave a Comment