November 28, 2022
Portali Shprehja

Sa fiton një arbitër i Botërorit? Zbulohet paga e tyre për ndeshje

Pagat e arbitrave të Botërorit “Katar 2022” janë të larta. Arbitri kryesor shpërblehet me rreth 5000 euro për ndeshje në fazën e grupeve dhe 10 000 euro për çdo ndeshje që drejton në fazën me eliminim direkt.

Në rastin e anësorëve dhe gjyqtarit të katërt të çdo ndeshjeje, fitimet e tyre janë sa gjysma e kryesorit, pra 2500 dhe 5000 secili.

VAR-i është një tjetër element i rëndësishëm i Kupës së Botës. Teknologjia tashmë është aplikuar në Botërorin “Rusi 2018” dhe shfaqet sërish në Katar. Dhe gjyqtarët e VAR-it, si ata në fushë, marrin gjithashtu të ardhurat e tyre.

Konkretisht, ata fitojnë 3 000 euro për ndeshje në fazën e grupeve dhe 5 000 për çdo ndeshje në atë me eliminim direkt.

.

Të Ngjajshme

Transportuesit privat do të bllokojnë nesër udhëkryqin te “Mavrovasja” me 30 autobusë

Bie bora e parë në Strazhë

admin

Shumë zanate janë drejt zhdukjes

Leave a Comment