14 C
Skopje
October 20, 2019
Tech

Samsung së shpejti do të fillojë testimin e kamerës periskop të Galaxy S11

Këto lojëra elektronike janë krijuar nga MecaTech Systems.Lojërat e provës përdoren për kontrollin përfundimtar të harduerit, përpara se prodhuesi të fillojë të transportojë komponentët.

Përveç periskopit, MecaTech prodhon edhe kamera standarde për telefona, së bashku me modulet ToF.Samsung do të zgjedhë zmadhimin optik 5x për Galaxy S11.

Kamera kryesore në telefon duhet të ketë një modul 108MPt, prodhuar nga Samsung Electro-Mechanics, transmeton KosovaPress.Ndërkohë, janë shfaqur informacione interesante që telefoni tjetër premium i Samsung do të ketë një spektrometër.

Është një mjet që analizon përbërjen kimike të objekteve dhe, përveç të tjerash, mund të vlerësojë përmbajtjen kalorike të ushqimit ose të përcaktojë përmbajtjen e alkoolit të pijeve.

Artikuj të ngajshëm

Paralajmëron Samsung, problem tek S10 dhe Note 10

shprehja

NASA: Pesë asteroidë pranë tokës, me shpejtësi 85.000 km/orë

shprehja

Kujdes! Samsung e pranon: Telefonin tuaj S10 mund ta hapi kushdo

shprehja