April 17, 2021
Portali Shprehja

Sanksionohen 184 vozitës, 20 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria për Punë të Brendshme gjatë ditës së djeshme (22.03.2021) ka regjistruar 184 shkelje në trafik dhe atë: 48 për mosvënien e rripit të sigurisë, 20 për tejkalim të shpejtësisë, 18 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 5 për makina të paregjistruara dhe teknikisht të parregullta. Janë shqiptuar edhe 10 gjoba për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 4 për kalim në të kuqe dhe 53 për parkim të parregullt.

.

Të Ngjajshme

Në gjoksin e Iles rrah zemra e Vericës, kirurgët shpëtuan tre jetë

admin

Regjistrohen 31 viktima dhe 824 raste të reja me Covid-19

admin

Ligji për Shtetësi, opozita shqiptare përgatit ndryshimet

admin

Leave a Comment