May 26, 2022
Portali Shprehja

Sedat Ramadani largohet nga LB / E humbëm identitetin me të cilin na njihnin njerëzit!

Të nderuar miq e të dashur anëtarë të Lëvizjes Besa!

U bënë plot 7 vjet nga themelimi i këtij subjekti politik që doli si rezultat i pakënaqësisë së shqiptarëve ndaj politikave të partisë së pushtetit – BDI.

Tact Watches

Falë guximit të 57 anëtarëve të këshillit themelues ky subjekt do jetë i pari që pas një kohe të gjatë do ngjitet në skenën politike për tu bë zë i shqiptarëve kundër padrejtësive që ju kishin ndodhur deri në atë kohë. Mes tjerash gjatë leximit të deklaratës politike u tha se Lëvizja Besa do jetë lëvizje politike shqiptare që identifikohet nëpërmjet 3A-ve, autentike sepse buron nga nevojat vendore, autoktone sepse lind vetëm nga kapacitetet tona dhe autonome sepse është krejtësisht e pavarur dhe se Besa mbështetet në besimin në Zot dhe në vlerat tradicionale e familjare shqiptare!

Të Ngjajshme

Zjarri kaplon spitalin, 11 foshnja vdesin si pasojë e flakëve

Flamuri evropian mbush 33 vjet

Sulmuesi i shkollës në Texas i kishte treguar një vajze në Gjermani për planin e tij

Leave a Comment