May 21, 2022
Portali Shprehja

Sela: Nuk jemi për bllokimin e Kuvendit

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, i pyetur nga Televizioni 21, nëse do ta përkrahin nismën e VMRO-DPMNE-së për të bllokuar Kuvendin, ai u përgjigj se secila parti ka agjendën e vet parlamentare, Aleanca për Shqiptarët nuk është për bllokimin e Kuvendit.

“Çdo subjekt politik ka agjendën e vet, për agjendën e Aleancës për Shqiptarët flasim ne, ne nuk jemi për bllokimin e Kuvendit. Ata që bllokojnë Kuvendin është puna e tyre, ne përgjigjemi për veten tonë. Duhet të pyeten ata dhe jo ne”, tha Sela.

Tact Watches

Të Ngjajshme

Pa rishikimin e buxhetit nuk ka masa

Rusia mund të marrë 100 miliardë dollarë nga BE-ja për gazin në vitin 2022

Rita Ora me të dashurin marrin gjithë vëmendjen në shfaqjen e modës ‘Dior Men’s SS/23’

Leave a Comment