December 5, 2022
Portali Shprehja

Selmani: Dyshoj se do të zgjidhet çështja e 20%. Partitë shqiptare nuk janë të unifikuara

Profesori universitar Bashkim Selmani në emisionin Argument në TVM2 u shpreh pesimist se do të zgjidhet çështja e 20%-shit. Sipas tij kjo për shkak se partitë politike shqiptare nuk po e vënë këtë çështje si priroritet.

“Kemi qenë shumë tolerues. Kam dilema pasi përseri partitë polotike shqiptare nuk kanë një qëndrim të unifikuar, nuk e ngrisin zërin dhe nuk e fusin si prioritet këtë çështje”, tha profesori universitar Bashkim Selmani ne emisionin Argument në TVM2.

Të Ngjajshme

Korea e Veriut ekzekuton dy adoleshentë të cilët shikonin dhe shisnin filma nga Koreja e Jugut

Historia e evolucionit njerëzor filloi në Afrikë 7 milionë vjet më parë

Shpërthim i fuqishëm në një shkollë fillore në Greqi

Leave a Comment