January 16, 2022
Portali Shprehja

Selmani: Zaev me guximin e tij do të lërë gjurmë të thella në vend

Zaev do të lërë gjurmë të thella në vendin tonë dhe do të mbahet mend për guximin dhe vendosmërinë e tij për zgjidhjen e disa çështjeve, tha Imer Selmani, ish-deputet dhe analist politik në “Utrinski Brifing”.

“Sigurisht që zgjidhja e mosmarrëveshjes me Greqinë dhe hyrja në NATO do t’i faturohet si meritë, këto janë arritjet tuaja më të larta, ai arriti t’i reduktojë marrëdhëniet ndëretnike në një konstante.

Tact Watches

Edhe pyetjet e fundit që u hapën me Marrëveshjen Kornizë për t’u konsideruar të mbyllura, ai arriti t’i mbyllte me guximin dhe kompromisin e tij, i cili pati guximin të jepte dorëheqjen dy vjet para përfundimit të mandatit të tij”, tha Selmani.

Të Ngjajshme

Xhaferi: Do të ketë votime me skafandar nëse do të jetë e nevojshme

admin

Petkov: Nuk ekziston minoritet maqedonas në Bullgari

admin

Kodra e Diellit “bllokohet” nga turistët

admin

Leave a Comment