February 8, 2023
Portali Shprehja

Shëndetësia nuk ka marrë pagat/ Vonesa për shkak të procedurës së thesarit në fillim të vitit

Ndonëse ka kaluar më shumë se mesi i muajit janar mjekët, infermierët dhe sanitaret në qendrën spitalore universitare Nënë Tereza nuk kanë marrë ende pagën e muajit dhjetor.

Shpenzimet e vitit të ri por edhe vonesa e shkaktuar, ka krijuar vështirësi financiare në familjet e të gjithë punonjësve në qendrën spitalore universitare.

Një pjesë e mjekëve ata të cilët japin mësim në fakultetin e mjekësisë i kanë marrë pagat e tyre pasi paguhen nga universiteti.

Çdo vit të ri punonjësve në QSUT  u shkaktohen vonesa të pagave për shkak të procedurave burokrative që kryhen në thesarin e shtetit.

Drejtori i QSUT shpjegon se janë kryer të gjitha procedurat e pagave dhe pritet që ato të kalojnë në llogaritë personale të punonjësve.


Top Channel

Të Ngjajshme

Këshillat e përditshme që duhet të bëni për t’u kujdesur për sytë tuaj!

admin

Nëse mendonit se fistikët kanë vetëm efekte pozitive, njihuni me efektet anësore që ata shkaktojnë!

admin

Pse kemi më shumë ftohtë me kalimin e moshës? Çfarë mund të bëjmë

admin

Leave a Comment