November 29, 2021
Portali Shprehja

Shenjat e padallueshme të menopauzës!

Menopauza është periudha e jetës së femrës, në të cilën menstruacionet ndërpriten dhe nuk vijnë më kurrë.

Ajo konsiderohet si pjesë e procesit natyral të plakjes së femrës. Hyrja në Menopauzë paraprihet nga një fazë disa mujore ose disa vjeçare që quhet Pre-Menopauzë.

Tact Watches

Kur flitet për Menopauzën përfytyrojmë një grua që ka ndryshime të theksuara të sjelljes, që përjeton afshe të nxehta apo skuqje të lëkurës… por Menopauza nuk ka vetëm këto shenja.

Cilat janë ato shenja të Menopauzës, për të cilat flitet pak ose aspak dhe për pasojë gratë nuk i njohin, duke mos marrë masat e duhura për trajtimin e tyre?

Si duhet të trajtohen problemet e sferës intime dhe ulja e dëshirës seksuale tek gratë gjatë Menopauzës?

Shtimi në peshë, sidomos në zonën e barkut dhe të ijeve, është një tjetër shenjë që tregon hyrjen në Menopauzë.

Çfarë duhet të bëjmë për të hequr dhjamin dhe kilet e tepërta që shkakton Menopauza?

“Femarelle”! Produkti më i ri në tregun shqiptar që ndihmon në lehtësimin e simptomave të Menopauzës!

Gjithçka në “Hipokrati”!

Sonte, ora 17:00!

Top Channel!


Top Channel

Të Ngjajshme

Qiqrat e Shqipërisë/ Bishtajoret me vlera unike për shëndetin

admin

Kura sherebelë me mjaltë, për ftohjet e papritura

admin

Shenjat që tregojnë se jeni mbipeshë dhe kujdesi që duhet të tregoni

admin

Leave a Comment