September 29, 2023
Portali Shprehja

Shikoni çfarë i bënë amerikanët “Jugo” legjendar: Ekspozita e vitit 1997 është një hit i vërtetë

Një konkurs specifik u mbajt në vitin 1997 ku pronarët e makinave shfaqën automjetet e tyre vërtet unike Yugo. Në ekspozitë, pronarët e Jugos duhej të prezantonin automjetet më interesante dhe të pazakonta që duhej të ishin funksionale dhe të kishin një qëllim. Kështu, atë vit krijuan makina “Jugo” në të cilat mund të bëni dush, të përgatisni ushqim, madje kishte një “Jugo” që ishte zëvendësues për një piano, një Barbecue, një “Jugo” në formën e një telefoni…

.

Të Ngjajshme

A mund të ndikojë shtatzënia në shëndetin kardiovaskular?

Akullnajat e Zvicrës në dy vitet e fundit janë shkrirë me 10 për qind

Turqia nis furnizimin me gaz natyror për Moldavinë

Leave a Comment