12 C
Skopje
May 23, 2019
Shëndetsi

Shikoni si i ndalon zemra rrahjet kur ndërron jetë njeriu (VIDEO)

Tact

Shpesh është folur për trupin dhe shpirtin e njeriut, por a e dini se çfarë ndodh në çastet e fundit të jetës së njeriut? Më poshtë do ju pasqyrojmë një video ku shpjegohet gjithçka, se sa i vështirë është shkëputja e shpirtit nga trupi në momentet e fundit.

Videoja e publikuar në Facebook, ka marrë qindra mijëra shikime.

Video:

.

Burimi i artikullit

Artikuj të ngajshëm

Agjërimi gjatë shtatzënisë: A ka ndonjë rrezik të madh shëndetësor?

shprehja

Agjërimi si ilaç për sëmundje të ndryshme: Çfarë të hani për iftar dhe çfarë për syfyr?

shprehja

Perioda dy herë në muaj, pesë arsyet që e shkaktojnë këtë fenomen

shprehja