September 29, 2023
Portali Shprehja

Shiten tri pasuri të paluajtshme të Sasho Mijalkovit

Agjencioni për Administrim me Pronën e Konfiskuar realizoi me sukses shitjen e gjithsej 3 (tre) pasurive të paluajtshme të sekuestruara në përputhje me shpalljen publike për shitjen e pasurisë së konfiskuar, e cila u krye me ankand publik elektronik.

Gjegjësisht, bëhet fjalë për 3 pasuri të paluajtshme të cilat sipas aktvendimit të formës së prerë të gjykatës KOK – PP nr. 283/2022 i janë konfiskuar z. Sasho Mijalkov.

Mjetet e realizuara nga shitja do të rrisin buxhetin e shtetit në vlerë të përgjithshme prej 15.000.500 denarë ose 244.000 euro.

.

Të Ngjajshme

(VIDEO) Sulm me armë në Roterdam, disa të vdekur dhe të plagosur

Si testet e gjakut mund t’i shpëtojnë njerëzit nga ataku në zemër

Si ndikon kafja tek dhimbja e kokës – Cila është doza e saktë ditore që ju duhet të konsumoni

Leave a Comment