September 24, 2022
Portali Shprehja

Shkarkohet drejtoresha e Inspektoratit Shëndetësor në RMV Irinka Buhova, emërohet Renata Mlladenovska

Në mbledhjen e sotme, Qeveria e shkarkoi Irinka Sotirova-Buhova nga detyra u.d. drejtoreshë e Inspektoratit Sanitar dhe Shëndetësor, me kërkesë të saj.

Siç informojnë nga qendra për informim e Qeverisë, për u.d. drejtor të Inspektoratit Sanitar dhe Shëndetësor është emëruar Renata Mlladenovskën.

Në mbledhjen e sotme të qeverisë u diskutuan edhe disa tema të tjera, kryesisht lidhur me krizën energjetike në vend.

Nga qeveria miratuan propozimin që situata me krizën energjetike dhe termike të zgjas deri në fund të muajit prill të vitit 2023 dhe i njejti propozim pritet tashmë të miratohet dhe nga Kuvendi i Maqedonisë së Veriut.

.

Të Ngjajshme

Si ndikon në trup gjumi me çorape gjatë periudhës së ftohtë?

Qindra njerëz të arrestuar nga protestat e së shtunës në Rusi

Azizi ironizon me situatën në BDI: Qenka shkruar tre fitore brenda një viti

admin

Leave a Comment